2008/09/14

Készülődöm

El sem akarom hinni, de már csak két hét és utazom!
Egy hete nem dolgozom, igyekszem hasznosan tölteni az időt.
A szobámban mindent átnéztem. Kidobtam egy nagy rakás cuccot. Szortírozom, mit viszek ,mit küldök, mi megy majd esetleg raklapon és, hogy mitől válok meg végleg.
Elképesztő, hogy mennyi sok cuccot szedtem össze az évek alatt.
Nekem a szüleim gyűjtögetők. Eltesznek mindent jó lesz ez még valamire felkiáltással. Nekik egy jó nagy doboz cuccot szedtem eddig össze. Lesz még, mert a ruhák pakolásának még neki sem álltam.
Voltam új jogosítványt csináltatni. Az orvosi és a kiállítás díja 10300 Ft. Még 8 évig érvényes volt a régi, de mivel már nem kell szemüveg, muszáj volt újat kérni.
Elintéztem a bankos ügyeim nagy részét is. Holnap megyek be a cégemhez leszámolni, a fizetésem utalása után megszüntetem a régi számlám, az újnál már mindent elintéztem. Fura, de nem lesz bankkártyám. Majd Au-ban csináltatok.
Vettem laptoptáskát, mert amit a géppel kaptam, az nagy. Márti esetéből okulva, beruháztam egy kisebbe, mert nem szeretném, ha Londonban dobatnák ki velem a nagyot. A légitársaság honlapján az van, hogy nagy táskát nem engednek fel. Jobb a biztonság. Vettem még külső tokot a winchesteremhez. Már csak útra való piperéket kell beszereznem, meg bőröndnek utánanézni, na meg a raklapot ne feledjük. Ez már alig valami. :)
Az OEP-nél azt mondták, ha kijelentkezem az országból (ki fogok), nem kell fizetnem a havi 4350 Ft hozzájárulást sem. Ez jó hír. :)
Most úgy néz ki, időre elkészülök minden előkészülettel. Pipálgatom ki, amivel már megvagyok. :)
Még néhány baráttal, ismerőssel találkozom, elbúcsúzom a családtól, aztán itt sem vagyok.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hali!
Ez a legjobb része, ez a várakozás; élvezd! :-)
Amúgy, Mártival az történt, hogy a Qantas abban az időben kizárólag egy darab kézipogyót engedett fel a fedélzetre, amibe beleszámított minden, így a laptoptáska is. Azóta ezt eltörölték, már újra lehet kézipogyó + laptoptáska /retikül /stb. kombinációban utazni. Augusztusban teszteltem, és tényleg így van.

Üdv/Márti

Névtelen írta...

Hali !
El sem hiszem, hogy akivel találkoztunk, sorra írja, pakolunk, selejtezünk, repjegy, raklap. Ez nekem még olyan távoli és egyenlőre még fel sem foghatom, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, pedig gyorsan szalad az idő, hála istennek....Várom is és kicsit hihetetlen is ez így.
Írj sokat, egy újabb ember akivel már csak jó ideig a képernyőn találkozhatunk, minden jót....
Tündi

Névtelen írta...

Eltörölték a Qantas-nál ezt a marhaságot!!! Ezt jó hallani! Lehet, hogy majd annak idején azzal megyünk, ki tudja? :-))
Köszi mindent Encók!!! Jó pakolászást még itt a végére!
Jó utat is, meg vigyázz Magadra! Majd jelentkezz!

Üdv: Csabi

krisz írta...

Megy mar az utolso het nap visszaszamlalasa? :)