2009/06/16

Mobil internet

Végül is a mobil internet mellett döntöttem annak ellenére, hogy a házinéni rábólintott arra, hogy a kábeltévéjére vegyek internetet. Ezzel most független vagyok mindenkitől. Sokkal nem kerül többe, mint amit eddig fizettem. Mondjuk lassabbnak lassabb, meg limitált is, de műxik.
Nem tudom más hogy van vele, nekem hideg van. Vettem már elektromos ágymelegítőt, hordom a télikabátom is és egy hősugárzót is beszereztem. Így ki lehet bírni azért. Mínuszok nincsenek, de itt is párás a hideg, mint otthon. A házban csak a földszinten meg a fürdőszobában van fűtés, a szobákba magától kellene betalálnia a felfelé szálló melegnek.
Szegény Suzukiban reggelre úgy besűrűsödik az olaj, alig akar elindulni. Attól félek egyszer majd tényleg nem indul és akkor bajban leszek. A saját kocsimat még mindig nem kaptam meg. Az újabb időpont, amit ígértek e hét vége. Kezd gyanús lenni ez a regisztrációs probléma sztori. Sokkal valószínűbb, hogy nem kapta meg a kocsi a roadworthy-t, és kell rajta dolgozniuk. Mivel addig is van mivel járnom, nem igazán aggódom a dolgon.

1 megjegyzés:

krisz írta...

Szerintem az iden szokatlanul hideg van. Tavaly es elotte talan ha augusztusban volt ilyen 2-3 hetunk, a tobbin leginkabb huvos reggelek, de szep napos delutanok voltak. Emlekszem hogy en meg ilyentajt siman kiskabatban, kint a parkban ebedeltem.
Ha az a gyanud hogy a kocsi nem ment at a road worthyn, akkor az gaz...Nem tul magasak a kovetelmenyek es ha most butykolik hogy atmenjek, en erosen tartanek attol hogy 100 km utan lerobban-e...remelem csak a veszmadar szol belolem.