2010/06/14

Csak röviden

Nem sok minden történik idelenn. :)
Munkát keresek ahelyett, amit ott kellett hagynom. Uborkaszezon van a vendéglátásban, nem a legjobbkor robbant le az a kocsi. Sebaj, lesz valahogy. Pénteken megyek próbanapra. Jó nevű cég, nem sok reményt fűzök hozzá, mindenesetre a késeimet megéleztem. :) Már azzal nyerek, hogy egy napig látom, hogy dolgozik egy ilyen hely. (Rendezvényekre, esküvőkre, konferenciákra stb. szállítanak ételt.) Nekem egyébként is ez a nagy mennyiségben főzés jön be, nem az a'la carte, szóval mindenképp jó lesz. :)
A suliból újabb három tanár távozott. Az egyik engem is tanított. Szerencsére a tantárgy végén ment el, nem közben (öröm sz ürömben). Megértem őket, de attól nekem, diáknak, ez még nem jó.
Teljesen megváltozott a hangulat a suliban. Részben amiatt, hogy a kormány egy csomó dolgot változtatott a bevándorlással kapcsolatban, és újabb nehezítések várhatók, másrészt meg mert a tanárok is állandó bizonytalanságban vannak, az iskola vezetése nem mond semmit, de azért mi érezzük, hogy valami nincs rendben.
És a foci VB-ről. Nem, nem nézem. :) Viszont feltűnt, hogy autókon kis zászlók lengedeznek a Soceroos zászlajával. Nem huligánkodnak, nem vandálkodnak, hanem zászlót lengetnek. Van mit tanulni...

1 megjegyzés:

András írta...

Helló Encók,
a munkáddal a Budapest étteremben mi lett? Ha szabad kérdeznem.