2011/08/31

Elmaradás

Egyetlen oka annak, hogy már 2 hónapja nem írtam a lustaság. Még azt sem mondhatom, hogy nem történt velem semmi.
Eljárogatok sziklát mászni. Csak beltérre. Van egy hely a városban, ahol lehet gyakorolni. Igyekszem hetente egyszer elmenni, bár most kényszerpihenőn vagyok, ugyanis sikerült meging kivágni egy darabot a ujjamból. :( Amíg vissza nem nő a körmöm, addig nem tudok mászni.Annyira nem vészes, mint januárban volt, de nem kellemes.
Voltam nyaralni. Új-Zélandra mentem 6 napra. Ugyanazt a barátomat látogattam meg, akinél jó másfél éve Cairnsban töltöttem pár napot. Ezúttal nem tudott szállást biztosítani, de ami szabadideje volt, azt velem töltötte. Elmentünk barlangászni együtt, nagyon jó volt. :) A maradék időben egyedül fedeztem fel Aucklandot és közvetlen környékét. Új-Zéland gyönyörű, de a városban nem sok minden van, amit látni, csinálni lehet. Két nap elég rá, ha egy kicsit lazábban szervezi az ember a napjait, akkor 3. Amit lehet megnéztem, megtapasztaltam. Voltam fenn a toronyban, ami a déli félteke legmagasabb épülete, és sétáltam körülötte 192 m magassáaban, megmásztam a Harbour Bridge-et, és bungy jumpingoltam róla. Voltam a múzeumban, az akváriumban. Mind nagyon jó volt. A barlangászás nem a városban volt, oda autózni kellett. 2-3 órás út. Este mentünk le, ott aludtunk egy közeli motelban, és reggel 9-kor kezdődött a kaland. :) Estére pedig ismét a városban voltunk.
Bálnát nézni, sajnos, nem tudtam elmenni, mert elég rossz idő volt, nem indult a hajó. Viszont elmentem még két közeli szigetre, megcsodáltam őket. Az egyiken részt vettem egy kóstoló-túrán. Voltunk 4 borászatban, egy sörfőzdében és egy olíva farmon. Érdekes volt. Ha több időm és pénzem lett volna, lett volna még sok-sok minden, amit megnézek, de mindkét erőforrással be voltam szorítva. Új-Zélandra vissza kell menni.
A következő nyaralást viszont Magyarországra tervezem. Ideje hazalátogatni. Hogy a terv valósággá válik-e, az még kérdéses, de dolgozom rajta.
Munka megy. Sok változás nincs. Egyre kevesebben vagyunk, pedig jön a szezon, fel kellene építeni a teamet mire igazán beindul. Szombaton már teltházasak voltunk.

Nincsenek megjegyzések: