2009/05/06

Lakáskérdés

Kétszer beszéltem a házinénivel a legutóbbi bejegyzés óta a lakáskérdésről. Először mondtam neki, hogy elegem van, keresek szállást és megyek. Azt mondta, hogy nem örül, de ha úgy gondolom, menjek. Azt is hozzátette, hogy az én kiköltözésem nem befolyásolja, hogy az öregnek mennie kell. A családjából is többen megerősítették, hogy az öreg költözni fog. Ettől nem lettem sokkal boldogabb, nem győztek meg, viszont világos, hogy rajtam múlik, mikor megyek. Másodszor most hétfőn beszéltem vele, említettem, hogy nekem nem úgy tűnik, mintha az öreg nagy lakáskeresésben lenne. Nincs is. Ugyanis a fia keres neki lakást. Olyat, amit a srác megengedhet magának akkor is, ha az apja nem tudja fizetni, ami ugye bármikor előfordulhat az öreget ismerve. Addig is kerülöm. Félreértések elkerülése végett: nem miattam kell költöznie, hanem ahogy a volt feleségével viselkedik.
A fiával találkoztam mostanában, nem úgy tűnt, mintha a legkevésbé is hibáztatna bármiért. Szóval most várakozó állásponton vagyok. Nézem a hirdetéseket, de ha nem muszáj, akkor nem költözöm. Mivel én is alig vagyok itthon, viszonylag jól el tudjuk kerülni egymást.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Remélem hamarosan megoldódik a helyzet! Elég kellemetlen lehet Neked.
Szép napot,
Hella

Névtelen írta...

Szia Encók,

remélem hamarosan rendeződik a lakáskérdés és jobbra fordulnak a dolgok. addig is kitartás!

Egy régebbi témával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szeretném letenni a NAATI fordítói vizsgát, azonban nagyon nehezen találok megfelelő tanárt aki tudna nekem segíteni a felkészülésben.
korábbi bejegyzésedben említettél egy tanárt aki nagyon jó volt. Esetleg meg tudnád adni az elérhetőségét?

Segítséged előre is köszönöm.

üdv.
Alex