2012/05/26

Eredmény

Némi telefonos nógatásba telt ugyan, de a szakma-elismertetési hatóság elkezdett foglalkozni az ügyemmel. Kedden lesz a vizsgám. A lehető legrosszabb időpontot sikerült kifogni. Hétfő este az étterem zárva lesz, átalakítják a konyhát, kedden a teljes menü változik (a reggelit kivéve). Szóval bemegyek reggel, és egy átalakított konyha fogad majd. Fél órával munkakezdés után , 6:30 körül megjön a vizsgáztató. 8 körül bejön a többi chef. Mindenki ideges, pattog, a menüváltás miatt én meg vizsgázom. :) Eddig egyetlen naplóbejegyzésemet sem küldték meg a head chefnek, amiatt is telefonáltam, kinyitotta az ügyintézőm az aktám, és láss csodát, minden megvan, tényleg csak ki kell küldenie. Mondta, küldi is a tulajnak, na, mondom, akkor az életben nem lesz aláírva egyetlen papír sem, a head chefnek küldje. OK. Kis szerencsével jövő héten az is meglesz. Akkor meg tudom kérni a végleges döntést. Ha az megvan, akkor pedig már csak egyetlen dolog hiányzik, a szponzoráció. És végre kaphatok egy határozott igent vagy nemet. Az nekem kevés, hogy a head chefben megvan a szándék. Nem ő az egyetlen döntéshozó.
Jövő héten végre tényleg elkezdünk lakást nézni. Lakótársam eddig elnapolta a dolgot, anyagi okokra hivatkozva. Ha tovább napolná, egyedül költözne. 
Megvan az IELTS eredmény is. Az over all eredmény nem változott, de most meglett mindenből a minimum 7. A szponzoráláshoz 5 kell mindenből. :)
Szép napot mindenkinek. :)

Nincsenek megjegyzések: