2017/04/06

Ismet Kina

Ismet Kinaban jartam. Ismet a testveremnel. Most nem csinaltunk annyi mindent, mint legutobb, mert egyreszt beteg volt par napig, masreszt meg mivel munka nelkul vagyok 4 honapja, most nem fert  bele, hogy utazgassunk Kinan belul. Kicsit belejatszott az is, hogy hideg volt. Tesom mondta, ne vigyek kabatot, 20 fok korul lesz. Hat a 4 fok es havaseso kisse messze van a tavaszi idojarastol, es faztam. :D Azert voltunk egy hercegi palotaban tarlatvezetessel, mert Feri ismeri az egyik muzeumi  munkatarsat, igy o bevitt es ket oran keresztul terelgetett minket, majd elmentunk vacsizni. Voltunk a magyar nagykovetsegen is a marc. 15-i forrafalom es szabadsagharc emlekezetere  rendezett fogadason. Barbecueztunk is es hasznaltcucc boltban is voltunk. Sokat fozocskeztunk, kicsit tollasoztunk es bicikliztunk is. Peking annyira lapos, hogy meg en is tudok biciklizni anelkul, hogy 5 percen  belul kikopnem a tudomet. Voltunk cicakavezoban, ahol kb 20 cicus varja, hogy simogassak es etessek oket. Nekem meg kellett vedenem az egyiktol a sutimet, mert a turotorta nem tesz jot a macskaknak, de nagyon hajtott erte. :) 
Elmentunk egy sci-fi kuldetesre is, ami nem lett volna rossz, ha keszulnek arra, hogy turistak is jonnek, de minden csak kinaiul volt, igy kisse nehez volt vegigmenni a palyan. Volt egy olyan feladat, ahol elemek vegyelehez tartozo  szamokat kellett megadni. Az egyetlen eredeti kinai a csaladunkban nehezen ertette  a gep-hangon bemondott utasitasokat, a kinai nevet az elemeknek nem tudja, igy a szemelyzet segitett, es elmondta oket angolul. Vegulis egyutt volt a csalad es az szamit.
Tesomekhoz becuccolt egy macska (a masik melle ). Tok edes. Nem kovetelodzik, max egy kis simiert, ha a masik macska eleszi elore a kajat, hagyja, sot furdetni is hagyta magat, bar azert azt jelezte, hogy nem elvezi. Es bandzsa. De nagyon. :) 

Mindekozben jelentkezem Melbourneben egy allasra, ahova a kinai tartozkodasom alatt kellett volna interju ra mennem, de megvartak, igy tegnap.  A regi szobam is pont megurult, igy van hova visszakoltozni.  Most eppen itthon vagyok Perthben, csomagolok, es ha minden jol megy husvetra ismet Melbourne-i lakos leszek. A motort par hete eladtam, igy a miatt mar nem faj a fejem. ( Annak az ara ment Kinara.) 
A(z) IMG_20170322_151006162.jpg megjelenítéseA(z) mmexport1490864537759.jpg megjelenítéseA(z) mmexport1490864547525.jpg megjelenítéseA(z) IMG_20170316_161330014.jpg megjelenítése

Nincsenek megjegyzések: