2008/10/27

Hétvége

Hétvégén ismét kirándultunk. Vagy valami olyasmi. Kriszékkel, Barusékkal és a később csatlakozó Bogdanovits családdal a rododendron kertben bóklásztunk néhány órát. A virágok épp nyílnak, így nagyszerű látványt nyújtanak. Az egész kert tele van velük. Olyan sok különböző fajta van, hogy nem győztük csodálni őket. Teki jóvoltából sok kép is készült. A kifáradt vándorok a közeli falu egyik nevezetességébe tértek be a nagy séta után, méghozzá a piteétterembe. Ez a hely nyert egy csomó díjat is. Én nem voltam túl éhes, a krumplimat megettem, a pitét hazahoztam. Egyedül én kértem hús nélkülit, és azt kell mondjam, a többiekkel ellentétben nekem nem is ízlett különösebben. Túl fűszeres volt. Legközelebb húsos változatot próbálok, azokat mindenki dicsérte.
Természetesen az édességbolt sem maradhatott ki most sem. Végre találtam savanykás nyalókát. A múlt héten vásároltak nagyon édesek.
Másnap a fő attrakció Benedek megtekintése volt. Direkt akkor mentünk, mikor aludt, hogy a szülőkkel is tudjunk beszélgetni. Az a kb 3 óra, amit náluk töltöttünk, pillanatok alatt elrepült.
Vasárnap este még sikerült találkoznom egy white tail pókkal is. Mivel nem került fél méternél közelebb hozzám, és akkor is én szemléltem őt, nem ő ijesztgetett engem, így nem törtem ki sikítófrászban. Egyébként olyan 1-1,5 cm-es volt a beste. Ember- (vagy inkább pók-) barát módon kilakoltatásra került.
És ami még történt, bár már nem szorosan hétvége.
Megírtam az első tesztet a suliban. Szerintem jó lett. Igen-nem és feleletválasztós kérdések voltak. 10-10.
Elcseréltem a szombati tanítási napomat péntekre. Így a péntekem ugyan elég hosszú (8-kor megyek és éjfélkor jövök), de legalább a szombatom teljesen üres.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Encók!

Nem írsz a részidős melódról. :-) Minden rendben?
Más gyakorlati hely lesz?

Üdv: Csabi