2008/10/06

Orientációs nap

Ma reggel 9-től 3-fél négyig tartott az orientációs nap. Nem hittem, hogy ilyen hosszú lesz. És azt sem, hogy mindent érteni fogok, amit mondanak, pedig de. :)
Sok okosságot elmondtak, néhányat ismételni is fognak még. Volt vendégelőadó a Victoria University-ről, a biztosítótársaságtól, ahol a suli köti ránk a biztosítást, a suli bankjától (ők nekünk jó feltételekkel nyitnak és tartanak fenn számlát) és bevándorlási hivataltól is.
Mindenki komolyan vette a feladatát. A társaságot pedig azzal is a helyszínen tartották, hogy az eszközöket csak a legvégén kaptuk meg. Elégedett vagyok a minőséggel, amit adtak. Victorinox késeket kaptunk és igazi chef ruházatot. Nekem a sapkát vissza kell majd cserélnem, mert nagyon nagy. A többi darabot fel kell még próbálnom.
Alig várom már, hogy kezdődjön az oktatás.
Suli után még épp át tudtam menni a bankba és megnyitni a számlákat, amit akartam és befizetni a pénzt. Utálok kp-t magamnál tartani egy összeghatár felett.
Jó volt a mai nap.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Encók!

Örülök nagyon, hogy jól telt, tetszett az első nap. Victorinox, az kemény! :-) Jól nyomják! Nekem van bicska "egy pár" ettől a cégtől.
Várjuk nagyon a további beszámolóidat!!!

Üdv: Csabi